Uusi vuosi alkaa tavoitteilla ja viime vuoden paketoinnilla

Ihana freesi alku uudelle vuodelle ja uusille tavoitteille. Välillä kannattaa ehdottomasti ottaa hetki aikaa ja tarkastella miltä viime vuosi näytti ja vaikutti. On hyvä käydä lävitse mitä tapahtui ja tuli tehtyä. Onnistuivatko tavoitteet ja jos ei niin missä olisi vika. Tämän tarkastelun pohjalta kannattaa laittaa itselleen ylös tavoitteita, joita haluat saavuttaa uudelta vuodelta.

 

 

Teitkö jo oman tarkastelu hetkesi?
Se kannattaa ehdottomasti. Se on itse asiassa askel eteenpäin!

 

Annan sinulle muutaman kysymyksen, joihin kannattaa panostaa hetki omaa aikaasi. Ole siis hyvä ja mieti rauhassa alla olevia kysymyksiä. Ota siis kalenteri ja kirjaa ne ylös. Näin ne ovat helposti saatavilla ja niihin kannattaa palata aika ajoin vuoden aikana.

 

 1. Miltä viime vuosi näyttää ja tuntuu? Voit tarkastella sitä adjektiivein ja tuntein. Samalla koet ehkä tämän hetken tunnetilasi sekä miltä sinusta tuntui loppuvuodesta.
 2. Oliko vuosi sellainen jonka ajattelit sen olevan? Missä onnistuit ja miltä se tuntui?
 3. Mitkä olivat vuoden kohokohtia? Näihin voit palata aina tarvittaessa. Miltä tuntui se onnistumisen tunne ja hurmio. Saat siitä myös energiaa harmaaseen päivääsi.
 4. Miltä tuntuivat onnistumiset? Kuvaa myös miltä se tuntui. Näihin kannattaa palata aina kun koet vastoinkäymisten lannistavan.
 5. Miten haluat kehittyä tulevan vuoden aikana?
 6. Millä voisit päästä siihen tavoitteeseen? Ketä voisi sinua tässä auttaa?
 7. Miltä yrityksesi talous näytti viime vuonna?
 8. Miltä yrityksesi talouden pitäisi näyttää tänä vuonna? Haluatko enemmän lomaa tai palkkaa itsellesi?
 9. Miten siihen talouden parantamiseen voisi päästä?
 10. Uskallatko kehittyä uutena vuonna paremmaksi? Välillä omat tunnelukot estävät kehittymisen.
 11. Mikä sinun kehittymistäsi voisi jarruttaa?
 12. Usko luottavaisena itseesi, aloita se nyt!

Monta kysymystä, mutta niihin vastaamalla saat kartoitettua tilannettasi paremmin. Ja kun kirjoitat nämä vielä ylös (mielummin käsin) niin työstät niitä samalla ajatuksissasi eteenpäin.

 

 

Vastaukset kirjoitettuasi saatat tuntea itsesi rauhallisemmaksi ja hyväksi. Samalla otat jo tietämättäsi ensimmäisen askeleen kohti uutta alkua. Kaikkia pelottaa uusi ja tuntematon. Jos et koskaan uskalla ottaa sitä ensimmäistä askeltasi kohti uutta ja parempaa, et voi koskaan myöskään saavuttaa enemmän. Kun ensimmäisen kerran uskallat seuraavalle askeleelle olet jo paljon pidemmällä. Tämän jälkeen se ei ole enää pelottavaa ja uutta.

Mitä jos tämä vuosi olisi se sinun käänteentekevä vuotesi. Aloita juuri nyt, niin se ensimmäinen ratas elämässä pyörähtää eteenpäin ja jotakin mahtavaa on tiedossa.

Uutta ja mahtavaa sinun unelmiesi vuotta!

 

 

Tänäkin vuonna täällä unelmienhoitolassa on tulossa tsemppausta eteenpäin. Pysy siis kanavilla ja saat uusimmat jutut suoraan sähköpostiisi!

Jos et ole vielä listoilla, käy tilaamassa vinkkikirje sivuiltamme www.unelmienhoitola.fi

Jos sinulle on asiaa laita rohkeasti viestiä tulemaan terhi@unelmienhoitola.fi

 

Parasta alkanutta vuotta toivottaa sinulle,
lämmöllä Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *